Casa Santos Lima

Soort
Rood (1)
Wijnen per streek
Druif
Alicante Bouschet (1)
Syrah (1)
Tinta Roriz (1)
Touriga Nacional (1)
Prijs

Enig resultaat

Casa Santos Lima is een familiebedrijf dat zich toelegt op de productie, botteling en verkoop van Portugese wijnen. Het bedrijf is aanwezig in de regio’s Lisboa, Algarve, Alentejo, Vinho Verde en Douro. Het bedrijf produceert wijnen die bekend staan om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.  Het exporteert ongeveer 90% van de totale productie naar meer dan 50 landen in alle 5 continenten. Casa Santos Lima is ook de grootste producent van “Vinho Regional Lisboa” en “DOC Alenquer”. Het was de afgelopen jaren een van de meest bekroonde Portugese wijnhuizen in grote nationale en internationale wijncompetities.

Momenteel is het hoofdkantoor van het bedrijf (kantoren, wijnwinkel en de grootste wijnhuizen) gevestigd in “Quinta da Boavista” in Alenquer. Het landgoed is al 5 generaties eigendom van de familie Santos Lima. Het biedt ideale omstandigheden voor het produceren van kwaliteitswijnen. Casa Santos Lima heeft ook eigen wijngaarden.  In de regio’s Algarve, Douro en Vinhos Verdes en beheert ook wijngaarden in de regio Alentejo.

Het bedrijf  heeft een zeer brede wijnportfolio en produceert elk jaar en uit 5 verschillende regio’s rode wijnen, witte wijnen, rozen, mousserende wijnen, en zelfs dessertwijnen. Dit grote assortiment laat het bedrijf bloeien op de nationale en internationale markten en is een van de redenen voor een continue en aanhoudende groei jaar na jaar. Op dit moment is Casa Santos Lima verantwoordelijk voor de productie van meer dan 50% van alle gecertificeerde wijn in de regio van Lissabon. Het bedrijf is één van de  belangrijkste exporteurs van Portugese wijn.

error: Content is protected !!